Muziekspektakel kasteel Borgharen 2023

Muziekspektakel kasteel Borgharen

Op 1 en 2 juli 2023 organiseert fanfare Sint Cornelius, in samenwerking met de drumband, het mannenkoor Borgharen Maastricht, Ylka Kolken, Geralt van Gemert en leden van jeugdtheater Uitbundig, een geweldig en spectaculair muziekspektakel ter ere van haar 125-jarig bestaan. Wij nodigen jullie van harte uit om samen met familie en vrienden te komen kijken en luisteren.

 

Een totaalbeleving waarbij uw zintuigen geprikkeld worden

Rond 20.00 uur betreedt u het kasteel via de poort en wordt u verwelkomd door de klanken van dixieland orkest “Swingit” en leden van jeugdtheater Uitbundig.

De foodtrucks staan klaar voor een hapje en de bar is geopend voor een heerlijk verfrissend drankje.

Op de binnenplaats van het kasteel is een groot podium gebouwd waarop de muzikanten van fanfare en drumband gaan plaatsnemen. U begeeft zich langzaam naar uw zitplaats.

Om 21.00 uur begint het concert dat in het teken staat van kasteel Borgharen. Bij het vallen van de avond zal het kasteel mooi uitgelicht worden en zorgen voor een warme avondgloed. De fanfare speelt het prachtige openingsnummer “Leichte Cavalerie” waarbij u zich meteen terug in de tijd waant. Het muzikale sprookje over een ridder en een prinses wordt aangevuld door een prachtige uitvoering van leden van jeugdtheater Uitbundig. Het concert wordt vervolgd met soliste Ylka Kolken. Zij zal onder begeleiding van de fanfare een aantal nummers ten gehore brengen. Als finalestuk voor de pauze gaat u genieten van het stuk “Burcht van Haare”. Deze compositie is speciaal voor de fanfare, de drumband en mannenkoor Borgharen Maastricht geschreven door Mark Pütz. Laat u meevoeren door het muzikale verhaal over de geschiedenis van het kasteel en Borgharen.

Tijdens de pauze kunt u genieten van een drankje en een heerlijk hapje bij de foodtrucks.

Het programma gaat verder met een lichter repertoire. Geralt van Gemert zal de fanfare hierbij ondersteunen als solist en presentator. Ondertussen is het donker geworden en komt het kasteel prachtig uitgelicht tot volle wasdom. U mag meezingen, klappen, dansen, sjunkelen en vooral genieten.

Na afloop van het concert nodigen wij u van harte uit om nog even na te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje en heerlijke muziek van “Swingit”.

U keert gegarandeerd vol energie en goede zin huiswaarts na dit onvergetelijke concert.

Graag zien wij u op 1 of 2 juli!

Kaarten kunt u bestellen via shop.tickli.nl/event/Muziekspektakel